De Roeselaarse Kiosk
 

De "Roeselaarse Kiosk" is een antiek mobiel muziektheater (podium) gebouwd in 1924 naar Engels model door constructeur Benoit Bredford uit Brussel. Een vereniging zonder winstoogmerk heeft dank zij talrijke sponsors dit unieke cultuurpatrimonium op authentieke wijze gerestaureerd in 1998. Het is thans de enige mobiele muziekkiosk die nog geschikt is voor openluchtconcerten. Het aanbrengen van de kiosk door middel van drie zware Belgische trekpaarden is een toegevoegde attractie. Meestal wordt de kiosk opgesteld in aanwezigheid van het publiek, waarbij het publiek het aloude artisanale vakmanschap van de constructeurs van feestmeubilair kan bewonderen.

De Roeselaarse Kiosk is dan ook bijzonder aan te bevelen voor openluchtconcerten van muziekharmonieën, big bands, strijkorkesten en alle muziekformaties met vrij grote bezetting. Het is op zich een prachtig decor binnen een park of plein, het centrale punt van uw feest!


Trekpaarden


De Vereniging voor het Bevorderen van het Belgisch Trekpaard vzw verzorgt met twee of drie zware Belgische trekpaarden de karwei om de muziekkiosk te brengen naar de plaats van het evenement, wat een toegevoegde waarde is voor uw feest!


20 Jaar Roeselaarse Kiosk wordt gevierd:Contact:

De Roeselaarse Kiosk vzw - Luk Nuytten - Heirweg 1 - 8800 Roeselare


Tel/Fax (051) 20 87 81 - info@roeselaarsekiosk.be